VERPLAATST ! MR. GAY BELGIUM 2020

MGB 2020

DE SHOW VAN MEI 2020 IS VERPLAATST NAAR AUGUSTUS 2020

GELIEVE HET THEATER ENKEL TE CONTACTEREN INDIEN DE VERPLAATSING NAAR AUGUSTUS 2020 NIET MOGELIJK IS.

Op deze manier kan onze dienstverlening optimaal gebeuren zonder fouten. Dus als je aanwezig kan zijn op de vooropgestelde datum, dan mag je de tickets binnen de komende dagen ontvangen via e-mail of via de post.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk mogen we jullie talrijk ontvangen in augustus 2020.

U heeft tickets voor MR. GAY BELGIUM?

De show van MR. GAY BELGIUM van zaterdag 23 mei wordt verplaatst naar een latere periode. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen op dezelfde plaatsen en dezelfde categorie. Je dient niets te ondernemen, wij doen het werk voor u.

Je krijgt automatisch de nieuwe tickets via e-mail of deze worden opnieuw opgestuurd per post. De nieuwe tickets worden de komende dagen uitgestuurd, dus check zeker je mailbox de komende dagen (ook de spambox of reclame map).

De show van MR. GAY BELGIUM wordt verplaatst naar:

U heeft tickets op volgende DATUM: De NIEUWE DATUM wordt:
Zaterdag 23 mei 2020 om 20u00 Zaterdag 15 augustus 2020 om 20u00

Na  7  edities  gaat  organisator  Bram  Bierkens  samen  met  een  aantal  bekende juryleden  opnieuw  op  zoek naar de perfecte persoonlijkheid als ambassadeur voor en van de holebigemeenschap. Wie volgt Matthias

De Roover op als Mister Gay Belgium 2020? Twaalf kandidaten tonen het beste van zichzelf in een bruisend finale gala gevuld met defilés, dans, LGBT-interviews en muzikale acts.

Presentatie: Bram Bierkens

MGB Restaurantdeal

MGB Hoteldeal