Arrangementen

Theater Elckerlyc maakt jouw theaterbelevenis nog specialer. We werken samen met enkele prominente theaterpartners, om jou een gevarieerd aanbod te kunnen aanbieden. Theater Elckerlyc is de thuisbasis van komedietheater in heel Vlaanderen. Theater Elckerlyc is hét plezantste theater van Antwerpen en biedt een waaier van voorstellingen in verschillende genres. We putten uit het gezamenlijke aanbod van verschillende producenten en bieden een upgrade van de normale theaterbeleving aan.

We spelen volledig in op jouw behoeftes en zorgen er met veel plezier voor dat je een heerlijke, zorgeloze theateravond of zelfs -weekend beleeft. Van voordelige ticketprijzen en de beste plaatsen in het theater tot busvervoer en catering. Niets is teveel gevraagd om u  een onvergetelijke theaterbelevenis te bezorgen, volledig afgestemd op jouw wensen en budget!

Wij rollen met plezier de rode loper voor je uit. Letterlijk én figuurlijk!
-
Theater Elckerlyc

Theater Elckerlyc is naast het plezante theater van 't Stad ook een gegeerde locatie voor events. We hosten er regelmatig teambuildings, incentives en congressen maar ook zittend dineren is perfect mogelijk dankzij de aanpalende zaal. Jouw event in een prachtige, nostalgische omgeving: het is mogelijk.

Met onze jarenlange ervaring in de theaterwereld kunnen wij een mooi aanbod uitwerken voor jou.
-
Theater Elckerlyc