Je kan geen tickets kopen aan de kassa van het theater. Je kan wel aan de kassa terecht vanaf 1 uur voor aanvang van een voorstelling. Kaarten zijn dan nog aan de kassa verkrijgbaar als de voorstelling niet uitverkocht is.

Nee, je kan geen tickets bestellen via info@ of een ander e-mailadres. Je kan wel online tickets bestellen via deze website. Je kan ook telefonisch bestellen bij Ticketbalie via 070 691 002 (max. € 0,30/min.).

De tickets die vlak voor de voorstelling aan de kassa worden verkocht zijn niet goedkoper dan de tickets die vooraf worden aangeboden. Vooraf online bestellen is de beste manier voor een goede plek en up-to-date-prijzen.

Zodra de ticketverkoop van een bepaalde voorstelling van start gaat, wordt dit kenbaar gemaakt via deze website, onze sociale media en andere mediakanalen. Je kan ook inschrijven op onze nieuwsbrief (zie onderaan deze webpagina). Zo wordt je als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwe voorstellingen.

Op vertoon van je betalingsbewijs en identiteitskaart van de persoon die de tickets heeft gekocht, kan je een duplicaat verkrijgen. Je dient hiervoor contact op te nemen met de ticketbalie via 070 691 002 (max. € 0,30/min.) of u te melden aan de kassa van het theater (deze is geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling).

Je kan hier een zaalplan terug vinden. Het aantal stoelen en de indeling in categorieën kan wijzigen naargelang van de productie.

Tickets worden niet meer opgestuurd wanneer de datum van de voorstelling te dichtbij is om je betaling nog te registreren (minder dan 5 werkdagen). De tickets zullen aan de kassa klaarliggen. Je kan voor meer info contact opnemen met de ticketbalie via 070 691 002 (max. € 0,30/min.).

U kan uw tickets omruilen naar een andere datum van dezelfde voorstelling, of in uitzonderlijke gevallen naar een andere voorstelling van dezelfde producent, mits het betalen van een omboekingsfee van €5,00. Deze moet voor het aanpassen worden betaald via een betaallink die u van ons doorgestuurd krijgt. Indien het gaat om ziekte, een ongeval, of overmacht is het aanpassen kosteloos mits voorleggen van de nodige documentatie.

Je koos bij het bestellen van de tickets voor de optie print@home . Deze optie geeft de klant de mogelijkheid om bestelde en betaalde tickets onmiddellijk te printen en je betaalt bovendien geen verzendkosten of ticketfee's. Hierdoor kunnen de tickets niet per post worden geleverd. Na ontvangst van betaling ontvang je één mail ter bevestiging, en één mail met een downloadlink om uw tickets te downloaden als PDF Document, of om ze meteen in uw Ticketmatic App op te laden. Je mag deze printen of laten zien op je smartphone bij de toegangscontrole. 

Online betaling kan met Bancontact of Maestro, Visa en Mastercard. Je kan ook kiezen voor een overschrijving tot 7 dagen voor de voorstelling.

De centrale ligging van het theater biedt uitgebreide parkeermogelijkheden. Wij adviseren voor het meest voordelige tarief INDIGO PARKING NATIONALE BANK, Ingang voor de wagen via Britselei 7 of Rubenslei 36. Je vindt hierover uitgebreide informatie terug op onze pagina Bereikbaarheid. Er kan ook geparkeerd worden in de omliggende straten.

Doorgaans openen wij de deuren 1 uur voor aanvang van de voorstelling. De deuren van de theaterzaal zelf gaan ongeveer 20 minuten voor aanvang open. Ondertussen kan je terecht in de foyer voor een drankje.

Laatkomers worden opgevangen in de foyer, en kunnen bij de eerste geschikte onderbreking worden toegelaten tot de zaal. Dit gebeurt steeds onder het toezicht van onze medewerkers.

Een andere plaats kan u worden toegekend om zo de voorstelling niet te storen. Na de pauze kan u dan op uw eigen plaats gaan zitten. Tickets van laatkomers worden nooit terugbetaald.

Fototoestellen en andere audio- en/of visuele opnametoestellen zijn verboden tijdens de voorstelling. Op het einde van een voorstelling (het groeten van het publiek) mogen wel foto's gemaakt worden om te delen op social media.

Ja, je kan de zaal verlaten tijdens de voorstelling. Hou wel je toegangskaart bij de hand zodat u deze kan tonen op vraag van onze medewerkers.

Ja, de zaal is toegankelijk voor andersvaliden en/of rolstoelgebruikers. Er zijn plaatsen voorbehouden alsook voor hun eventuele begeleiders. Ook is er een aangepaste toilet voorzien op het gelijkvloers. Deze plaatsen zijn niet online te koop. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen op 070 691 002 (max. € 0,30/min.). Vermeld bij telefonisch reserveren dat je je in een rolstoel verplaatst, zodat we de juiste boeking voor je kunnen maken. Bij de voorstellingen staan onze medewerkers aanwezig voor assistentie en begeleiding van personen met een handicap. Je kan er aan de bar van het theater achter vragen.

De  snacks die verkrijgbaar zijn aan de bar van het theater zijn toegelaten in de zaal, maar wij vragen wel om het proper en gezellig te houden. Er bevinden zich dan ook voldoende vuilnisbakken in en rond de zaal. Glazen flesjes, glazen en kauwgom zijn verboden in de zaal. Je kan drank en snacks enkel aankopen met jetons. De automaten voor jetons te kopen vind je in de foyer. Je kan enkel betalen met bancontact.

Ja, de ringleiding is beschikbaar in de hele zaal. De frequentie is stand 'T'.

De zaal van Theater Elckerlyc is ingedeeld in een even en een oneven kant, stoel 4 en 6 zijn dus wel plaatsen naast elkaar.  

Ja, Theater Elckerlyc beschikt over een bewaakte vestiaire. Er wordt € 1 / stuk aangerekend.

Wij aanvaarden geen cash geld meer. Alle betalingen voor tickets, dranken en snacks zijn enkel nog mogelijk met bancontact.