Eindelijke weer een WINTERREVUE... En hij GAAT DOOR!
22 nov 2021
U heeft er eventjes op moeten wachten, maar deze winter is het weer zover… In Theater Elckerlyc (Antwerpen) beleeft u vanaf 3 december de gezelligste én plezantste avond van het jaar met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM. Special guest Ingeborg staat te popelen om u een spetterende show aan te bieden, samen met de vaste ploeg aan solisten. En die solisten… die hebben alvast een boodschap voor u!
Volg hier alle up-dates over de coronacrisis
22 nov 2021
Theater Elckerlyc zal vanaf augustus 2021 opnieuw de deuren openen. Aangezien de vooropgestelde doelstelling van een vaccinatiegraad van 70% van de volwassenen werd gehaald, beslist het Overlegcomité om vanaf 1 september de volgende stap in het Zomerplan te zetten. Op deze pagina zullen de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen worden medegedeeld. Zo houden we alle bezoekers op de hoogte van de verdere evolutie i.v.m. het bijwonen van voorstellingen naar aanleiding van het coronavirus. UPDATE: 20 november 2021 om 11u38
Bekijk de special van de WINTERREVUE - THE BEST OF
17 nov 2021
Theatertainment presenteert “WINTERREVUE – THE BEST OF” Een programma vol humor en muziek. Een overzicht van 5 jaar WINTERREVUE in Antwerpen. "WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM", vanaf 3 december 2021 in Theater Elckerlyc in Antwerpen.