Volg hier alle up-dates over de coronacrisis
12 jan 2022
Op deze pagina zullen de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen worden medegedeeld. Zo houden we alle bezoekers op de hoogte van de verdere evolutie i.v.m. het bijwonen van voorstellingen naar aanleiding van het coronavirus. UPDATE: 12 januari 2022 om 11u23 Link om te delen: www.elckerlyc.be/coronavirus
Tot snel...
6 dec 2021
💨 Door de wind, 🌧 door de regen, 💶 dwars door de crisis heen, 🤗 door u zijn we nooit alleen. Vanaf maandag 6 december zijn indoor events met meer dan 200 personen verboden. De komende voorstellingen worden on hold gezet. Zodra er duidelijkheid komt over de termijn van de huidige maatregelen, contacteren wij alle ticketkopers persoonlijk. Bedankt om ons niet te overstelpen met telefoontjes en mails. Helaas kunnen we niet meer informatie geven op dit moment.
Eindelijke weer een WINTERREVUE... En hij GAAT DOOR!
22 nov 2021
U heeft er eventjes op moeten wachten, maar deze winter is het weer zover… In Theater Elckerlyc (Antwerpen) beleeft u vanaf 3 december de gezelligste én plezantste avond van het jaar met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM. Special guest Ingeborg staat te popelen om u een spetterende show aan te bieden, samen met de vaste ploeg aan solisten. En die solisten… die hebben alvast een boodschap voor u!