Zaalhuur

Theater Elckerlyc

Theater Elckerlyc biedt een podium aan zangers, stand up comedians, musicals, komedies, toneelklassiekers, festivals, dans- en jeugdvoorstellingen.
De programmering van Theater Elckerlyc wordt aangevuld met congressen en andere bedrijfsevents. Dit theater is uitermate geschikt voor het organiseren van productvoorstellingen, seminaries, teambuilding, enz…

Theaterzaal

Uw congres of seminarie in Theater Elckerlyc
Deze unieke event locatie, aanpasbaar aan elke wens en behoefte, biedt u een zeer aangename ruimte. Ze is even goed geschikt voor een internationaal congres, interne of externe seminaries, „vertrouwelijke‟ of nationale persconferenties, ... Het polyvalente podium met moderne infrastructuur maakt van elk congress een succes.
De zaal kan worden aangepast aan uw gewenste capaciteit.
  1. vanaf 157 tot 384 zitplaatsen
  2. tot 476 zitplaatsen
  3. tot 596 zitplaatsen
  4. tot 813 zitplaatsen

Uw (bedrijfs) feest in Theater Elckerlyc
Theater Elckerlyc is uw partner voor alle evenementen en biedt een meerwaarde die noodzakelijk zijn om het te doen slagen. Wij leveren, in samenspraak met u als organisator, alle mogelijke extra techniek aan uiterst voordelige tarieven. Naast extra techniek voorzien wij ook alle extra personeel die de beleving voor uw publiek compleet maakt. Hostessen, technisch personeel, stage-hands, security, enz…

Foyer

De gezellige foyer die kan dienen voor verschillende events. Al dan niet gekoppeld aan een voorstelling in de theaterzaal. De foyer heeft de volgende capaciteit:

  • Staande receptie tot 200 personen
  • Zittend aan ronde tafels tot 90 personen

Benieuwd naar onze huurvoorwaarden? Vul onderstaand formulier in:

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.