Studenten

Theater Elckerlyc is het plezantste theater van ’t stad en net zoals het stad van iedereen is, is ook Theater Elckerlyc van iedereen! Wij wensen daarom onze voorstellingen zo inclusief mogelijk te maken. Wat we merken is dat vooral jongeren en studenten minder vaak de weg naar het theater vinden. Wat zonde is want zij zijn uiteraard ‘het publiek van morgen’. Om de drempel voor hen te verlagen werkt Theater Elckerlyc samen met enkele producenten om de voorstellingen aan een voordeligere prijs aan te bieden voor jongeren en studenten.

Hoe werkt Studentenkorting?

  • Studenten kunnen een korting van 50% (tot 25 jaar) ontvangen op onderstaande voorstellingen (geldig op Cat.2- en Cat.3-plaatsen). Vraag deze per mail of telefonisch aan. Boek de tickets niet zelf in.
  • Scholieren kunnen met hun cheque van Cultuurshock een ticket (geldig op Cat.3-plaatsen) reserveren voor onderstaande voorstellingen.
  • Reserveer je plaats telefonisch via 070 691 002 (max. €0,30/min.) of via info@elckerlyc.be en vraag je korting (niet geldig op oudjaar, voordeelnamiddag) aan voor onze voorstellingen (geldig op Cat.2- en Cat.3-plaatsen). (Bevestig met een kopie van uw studentenkaart en identiteitskaart, adres, mailadres en telefoonnummer)
* Bij een ongeldige studentenkaart kan de toegang tot de zaal worden ontzegd.

* Kortingen zijn niet cumuleerbaar, niet geldig op VIP-arrangementen, oudejaarsavond en niet van toepassing op reeds betaalde tickets.