MR. GAY BELGIUM 2020

MGB2020_11 kandidaten

DE SHOW ZAL VOLLEDIG CORONA PROOF VERLOPEN!

UPDATE 17/10/2020:

Als organisator van Mr Gay Belgium waren het zware dagen en was bang afwachten. Weken hebben we ons enorm ingezet om alles Corona-proof en volgen de vooropgestelde regels te laten verlopen.

Ons dossier, aanpak en plan kreeg een positief advies van de Stad Antwerpen en een groen licht van het Kabinet Jambon, cultuur. Uiteraard zal het MGB-gala er anders uitzien, maar toch zijn we blij dat we morgen alsnog een nieuwe Mr Gay Belgium 2020 kunnen verkiezen.

Bedankt aan heel het MGB team & Theater Elckerlyc voor het harde werk. Want ook in COVID-19 tijden mogen we het welzijn van LGBT’ers niet vergeten.Heel wat mensen kunnen er morgen helaas niet bij zijn, maar volg de finale gewoon vanuit je eigen woonkamer, want voor het eerst gaan we speciaal live op nationale tv.

Samen kunnen we het verschil maken. #MGB2020 #COVID19

Na  7  edities  gaat  organisator  Bram  Bierkens  samen  met  een  aantal  bekende juryleden  opnieuw  op  zoek naar de perfecte persoonlijkheid als ambassadeur voor en van de holebigemeenschap.

Wie volgt Matthias De Roover op als Mister Gay Belgium 2020? De kandidaten tonen het beste van zichzelf in een bruisend finale gala gevuld met defilés, dans, LGBT-interviews en muzikale acts.

Presentatie: Bram BierkensDoor de coronacrisis is MR. GAY BELGIUM verplaatst:

De show van MR. GAY BELGIUM van zaterdag 23 mei 2020 is verplaatst naar een latere periode. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen op dezelfde plaatsen en dezelfde categorie. Je dient niets te ondernemen, wij doen het werk voor u. Je krijgt automatisch de nieuwe tickets via e-mail of deze worden opnieuw opgestuurd per post. 

De show van MR. GAY BELGIUM is verplaatst naar:

U had tickets op volgende DATUM: De NIEUWE DATUM is:
Zaterdag 23 mei 2020 om 20u00 Zaterdag 17 oktober 2020 om 20u00