Luc Caals en Dirk Van Voren na 13 jaar weer samen in revue

15 dec 2019

Komieken Luc Caals (67) en Dirk Van Vooren (47) stonden het afgelopen weekend in Antwerpen voor het eerst in dertien jaar weer eens samen in een revue. Daarmee drukken ze de jarenlange geruchten over een mogelijke ruzie de kop in.

Nieuws: Winterrevue - Extra Large

Caals en Van Vooren verzorgden van 1996 tot 2006 samen zomershows in Blankenberge. Tot ze daar onverwacht plots mee stopten. Al snel kwam een geruchtenmolen op gang over een mogelijke ruzie tussen het duo. Maar daar is niks van aan, benadrukken beide heren nu. Ze hadden destijds gehoopt op meer succes. Alhoewel ze voor hun laatste samenwerking 35.000 toeschouwers naar een van hun 54 voorstellingen trokken, bleef de doorbraak in Vlaanderen uit. Dus stopten ze in vriendschap als komisch duo. En vrienden, dat zijn ze gebleven, zo willen ze bewijzen in de Winterrevue, waarvan de vijfde editie zaterdag in première ging in theater Elckerlyc. De productie van regisseur Stany Crets kreeg de naam Extra large, een knipoog naar het gewicht van Caals.

Van Vooren, die ook in de vorige Winterrevues speelde, maakt al jaren deel uit van de vaste cast, samen met onder anderen Patrick Onzia, Ann Van den Broeck en Britt Van Der Borght. In het verleden waren onder anderen Nicole en Hugo en Herbert Flack special guests, en vorig jaar Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Toen kwamen 12.000 bezoekers kijken. Voor de voorstellingen van deze editie, die tot half januari lopen, zijn al ruim 10.000 tickets verkocht. (dhs)

Info en tickets op www.elckerlyc.be

Bron: Nieuwsblad