WINTERREVUE - EXTRA LARGE

Geen winter in Antwerpen zonder een WINTERREVUE!

Boek uw tickets voor de voordeelnamiddag van 9 januari om 14u00 en geniet van een extra korting! 

Traditiegetrouw creëert regisseur Stany Crets deze winter een wervelende show in Theater Elckerlyc en dat voor maar liefst de vijfde keer. De ultieme feesteditie! Dit seizoen zal alles dan ook nog groter én nog spectaculairder zijn: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor, meer pluimen,...  Kortom, deze editie wordt EXTRA LARGE!

De vorige editie lokte maar liefst 10.000 enthousiaste bezoekers. De verwachtingen voor dit jaar zijn dus hoog gespannen! Niet enkel bedrijven, maar ook families en vriendengroepen zien deze show als hét ideale avondje uit, en daar doen wij als producent graag het nodige voor. We halen dan ook alles uit de kast om er een unieke belevenis van te maken.

Ons publiek wordt ter ere van de feestdagen rijkelijk getrakteerd op een grote portie “feel good” in deze doorwinterde traditie vol glitter en glamour. De energie zal van het podium spatten, en ons publiek rechtstreeks aansteken met de vrolijke stemming die de eindejaarsperiode alleen maar feestelijker maakt.