UITGESTELD ! DE TINA TURNER MUSICAL

Stage Entertainment herziet programmering als gevolg van coronacrisis

Vanwege het geringe perspectief op een financieel gezonde heropening van de theaters verwacht Stage Entertainment Nederland zijn voorstellingen tot het voorjaar van 2021 niet te kunnen spelen. Hierdoor ziet de musicalproducent zich genoodzaakt de programmering te herzien.

TINA - De Tina Turner Musical en ANASTASIA zullen daardoor dit jaar niet meer te zien zijn. De voorstellingen worden in de loop van 2021, wanneer het weer verantwoord is om voorstellingen voor een groep groter dan 100 personen te spelen, hervat.

Door de coronacrisis is TINA, DE TINA TURNER MUSICAL uitgesteld:

De busreis van TINA, DE TINA TURNER MUSICAL van zondag 31 mei zal uitgesteld worden naar een latere datum in 2021. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstelling.

Wanneer er een nieuwe datum gevonden is in samenspraak met Stage Entertainment, krijg je automatisch de nieuwe tickets via e-mail of deze worden opnieuw opgestuurd per post.

De busreis van TINA, DE TINA TURNER MUSICAL is uitgesteld naar:

U had tickets op volgende DATUM: De NIEUWE DATUM wordt:
Zondag 31 mei 2020 Voorjaar 2021

Na het succes van onze voorgaande busreizen naar de musicals SOLDAAT VAN ORANJE en ANASTASIA, is het tijd voor een nieuwe uitstap! Jammer genoeg geraken niet alle voorstellingen tot in Theater Elckerlyc, daarom organiseren wij verschillende busreizen om naar deze voorstellingen te gaan. Zo kunnen we samen met ons publiek genieten van nog meer topproducties! Onze eerstvolgende dagreis is naar TINA - de Tina Turner Musical in het Beatrix Theater te Utrecht.

PLANNING*:

 • 11u00 – 11u30: Ontvangst in Foyer Theater Elckerlyc
 • 11u30 – 11u50: Verplaatsing richting opstapplaats Brasschaat P+R Sint-Job
 • 11u50 – 13u00: Verplaatsing richting Beatrix Theater
 • 13u00 – 14u00: Lunch met diverse broodjes en fruitsappen
 • 14u00 – 15u10: Eerste deel van de Tina Turner Musical
 • 15u10 – 15u35: Pauzearrangement met open bar (bier/wijn/fris) en tafelgarnituur
 • 15u35 – 16u40: Tweede deel van de Tina Turner Musical
 • 16u40 – 17u50: Verplaatsing richting afstapplaats Brasschaat P+R Sint-Job
 • 17u50 – 18u10: Verplaatsing richting afstapplaats Theater Elckerlyc
'De eerste klaterende ovatie voor Tina hield zo lang aan dat ze de boel even stil moest leggen'
-
Dagblad van het Noorden

OPSTAPPLAATSEN:

 • Theater Elckerlyc (Frankrijklei 85, 2000 Antwerpen)
 • Brasschaat P+R Sint-Job (Sint-Jobsesteenweg, ter hoogte van op- en afrit 4 Sint-Job-in-'t-goor richting Antwerpen)
'TINA de musical vol explosieve, sexy dans en een 220 volt-stem'
-
AD (Algemeen Dagblad)

VOORSTELLING:

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. 

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook. 

In TINA - De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd. 

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

*Wijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Deze activiteit is helaas niet rolstoeltoegankelijk wegens het vervoer. 

'Nyassa Alberta, dé kracht van de musical Tina, is niet minder dan een sensatie'
-
De Volkskrant

Trailer | TINA - De Tina Turner Musical

Premièreverslag | TINA - De Tina Turner Musical