TOON HERMANS - ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN

Toon leeft, een hommage ...

Toon Hermans was een cabaretier.

Hij noemde zichzelf clown, meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker. 

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

20 jaar na zijn overlijden brengt zijn zoon Maurice Hermans een emotioneel eerbetoon aan zijn vader. Samen met 4 solisten en een pianist brengt hij de bekendste liedjes van Toon, zijn mooiste gedichten en vertelt hij hartverwarmende en soms hilarische anekdotes uit zijn leven. Het resultaat is een show over harmonie en passie, beleving en herkenning, over liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Geniet mee van ‘Mien waar is m’n feestneus’, ‘Kiele, kiele, kiele’, ‘Vader gaat op stap’ en ‘Sien laat es zien’.

“ Het was een avond met een lach en een traan. We hebben erg genoten. Bedankt allen voor deze geweldige avond”.
-
P. Dijkman
“Gisteren heb ik genoten van de voorstelling 'Altijd zal ik van je houden' met liedjes en gedichten verteld en gezongen door zoon Maurice Hermans. Wat een geweldige voorstelling”!
-
M. Metselaar