MOORD OP DE ORIENT EXPRESS

Dé klassieker van Agatha Christie

Detective Hercule Poirot stapt aan boord van de luxueuze trein ‘The Oriënt Express’. Wat onmiddellijk opvalt is dat de trein overboekt blijkt te zijn. Merkwaardig, zeker te midden van het winterseizoen. Gelukkig kan Poirot rekenen op de hulp van zijn oude vriend en verantwoordelijke over de trein, Monsieur Bouc, om hem aan de laatste luxe-cabine te helpen.

Aan boord ontmoet Poirot verschillende intrigerende personages waaronder een bejaarde Russische prinses, een Hongaarse gravin, een Schotse kolonel en een Amerikaanse zakenman genaamd Ratchett. Wanneer een sneeuwstorm ervoor zorgt dat de trein tijdelijk moet halt houden blijkt de dag nadien Ratchett vermoord te zijn.

Uiteraard zijn alle ogen gericht op de legendarische detective Hercule Poirot om het mysterie op te lossen, aangezien de moordenaar zich onder de gasten moet begeven. Spoor na spoor wordt onderzocht, elk bewijsmateriaal grondig bestudeerd, maar slaagt Poirot erin om op 48 uur de zaak op te lossen?

Cast: Warre Borgmans, Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Jan Schepens, Marilou Mermans, Vicky Florus, Sid Van Oerle, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Mira Delbaen en Pascal De Witte.
Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen


Murder on the Orient Express
© 2018 Agatha Christie Limited & Ken Ludwig
Alle rechten voorbehouden

Bewerkt vanuit
Murder on the Orient Express
© 1934 Agatha Christie Limited
Alle rechten voorbehouden

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS, AGATHA CHRISTIE, POIROT en de “Agatha Christie Signature” en het AC monogram zijn “registered trademarks” van Agatha Christie Limited in het VK en elders. Alle rechten voorbehouden

De rechten op dit werk worden beheerd door Agatha Christie Limited.
Voor meer informatie over dit werk en andere werken van Agatha Christie, ga naar: http://www.agathachristie.com

Voor meer informatie over Ken Ludwig, ga naar: http://www.kenludwig.com/