GEANNULEERD ! ROSA & MODEST

GEANNULEERD

Belankrijke informatie over uw tickets van ROSA & MODEST!

Aan het begin van de lockdown konden we een nieuwe periode vastprikken voor deze productie: Vlaanderens bekendste bejaarde en haar zoon zouden in juli 2021 alsnog naar Theater Elckerlyc komen. Nu we opnieuw in een verstrengde lockdown zitten dienen we alle geplande producties terug te bekijken.

De onzekerheid die op dit moment rust over alles wat live indoor entertainment is, is enorm groot. Hoewel we erg gemotiveerd zijn als theater om alle uitdagingen aan te gaan die we zullen tegenkomen, staan we nu wel op het punt waarop we met enige voorzichtigheid moeten beslissen over de nabije toekomst.

Het is daarom dat we, met veel spijt, hebben moeten beslissen om deze productie af te gelasten.

Om de verwerking van het teruggeven van de tickets vlot te laten verlopen, vragen we u om het formulier 'Tickets teruggeven' zo correct mogelijk in te vullen.

Let op: zodra u op 'Bevestig keuze' hebt geklikt, kan u geen wijzigingen meer aanbrengen aan de teruggegeven tickets.

#staysafe #samentegencorona


Het verhaal:

Ze zit in Benidorm, ze zou wegkwijnen in een rusthuis, ze zou al lang begraven zijn… Vele geruchten over Rosa Vermeulen doen de ronde. Gelukkig is geen van die roddels waar. De gewezen tv-ster Rosa woont nog altijd in Erpe-Mere en is alive and kicking! Meer zelfs, op haar negentigste plant dit kranige besje een ‘kombak’.

2020 wordt het jaar van Rosa met een wervelende theatershow. Is Modest erbij? Zal er een showtrap zijn? Is  er  koffie  en  cake?  En  wie  zijn  de  BV’s?  Eén  ding  is  zeker:  de Rosa  theatershow  slaat  iedereen  van  zijn rollator. Girl Power ver voorbij het brugpensioen. Want ‘evenzeer in de oude beken kan den boer nog paling kweken!’

Elke voorstelling ontvangen Rosa en Modest 3 leuke BV's! Wie dat zijn ontdek je tijdens de voorstelling. Spannend! 

Met o.a. Walter Baele, Kurt Defrancq, Marleen Merckx en vele andere BV's!

Regie: Stefan Staes
Scenario: Gerrie Van Rompaey
Grime: Saskia Verreycken
Kostuum: Griet Van Landeghem