GEANNULEERD ! DE SPIEKPIETJES

GEANNULEERD

Belankrijke informatie over jouw tickets van DE SPIEKPIETJES!

Eindelijk na zoveel maanden zouden we het theater terug openstellen voor het publiek om een spetterend Sinterklaasfeest te organiseren! Echter heeft het coronavirus daar anders over beslist ...

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het Nationale Overlegcomité op vrijdag 30 oktober beslist om over te gaan tot een verstrengde lockdown. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om alle voorstellingen van DE SPIEKPIETJES te annuleren.

Om de verwerking van het teruggeven van uw tickets vlot te laten verlopen, vragen we u om het formulier 'Tickets teruggeven' zo correct mogelijk in te vullen.

Let op: zodra u op 'Bevestig keuze' hebt geklikt, kan u geen wijzigingen meer aanbrengen aan de teruggegeven tickets.

#staysafe #samentegencorona


Het Sinterklaasfeest staat voor de deur!

‘De Spiekpietjes’ is een mini-musical voor alle kinderen die de Sint een warm hart toedragen, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Thaïs Vanderheyden en gecreëerd door gezelschap ARTO Entertainment. In deze musical leren we wat je allemaal moet kunnen om een ECHT Spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas?

Dit ervaar je allemaal in 50 minuten pure FUN!

Het verhaal:

Het Sinterklaasfeest staat voor de deur! Twee Spiekpietjes-in-opleiding maken zich klaar voor hun Echt-Spiekpietjes-Examen. Ze zijn wat zenuwachtig en oefenen alles wat ze op de Spiekpietjesschool geleerd hebben. Onze Spiekpietjes dansen en zingen, verstoppen zich, pakken geschenkjes in en natuurlijk gaat er af en toe iets flink mis. Lachen en plezier verzekerd voor het hele gezin.

De creatives:

Concept: Thaïs Vanderheyden, auteur/illustrator van de boekenreeks De Spiekpietjes
Scenario: Thaïs Vanderheyden en Tom Dewulf
Regie: Tom Dewulf
Cast: ARTO Entertainment
Productie: De Limonadefabriek – Lust For Live