ZAALVERHUUR

Relaties met leveranciers, personeel en klanten zijn vandaag belangrijker dan ooit. Een uitgebreid netwerk is essentieel voor de groei en het succes van uw bedrijf. Wij verzorgen graag een onvergetelijke avond voor u en uw zakenrelaties in het theater. Met aandacht voor detail en uw eigen branding. Onze professionele gastvrouwen en -heren nemen u alle zorgen uit handen zodat u alle tijd kunt besteden aan uw gasten en van een zorgeloze avond kunt genieten.
 

ORGANISEER UW CONGRES OF SEMINARIE IN THEATER ELCKERLYC

Deze unieke event locatie, aanpasbaar aan elke wens en behoefte, biedt u een zeer aangename ruimte. Ze is even goed geschikt voor een internationaal congres, interne of externe seminaries, vertrouwelijke of nationale persconferenties,… Het polyvalente podium met moderne infrastructuur maakt van elk congres een succes. De zaal kan worden aangepast aan uw gewenste capaciteit:
- vanaf 157 tot 384 zitplaatsen
- tot 476 zitplaatsen
- tot 596 zitplaatsen
- tot 813 zitplaatsen

Organiseer uw receptie, persconferentie of diner in de gezellige foyer of aanpalende feestzaal!

Een gezellige foyer die kan dienen voor 
verschillende events. Al dan niet gekoppeld aan 
een voorstelling in de theaterzaal. De foyer heeft 
de volgende capaciteit:
- Staande receptie tot 200 personen
- Zittend aan ronde tafels tot 90 personen

Een multifunctionele aanpalende feestzaal die als extra troef kan dienen voor uw event. Deze ruimte kan afzonderlijk worden gehuurd en kan voor of na een voorstelling dienst doen om uw genodigden culinair te verwennen. Deze feestzaal heeft de volgende capaciteit:
- Staande receptie tot 800 personen
- Zittend aan ronde tafels tot 400 personen
 

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Voor een arrangement op maat of verdere informatie over onze zalen kan u terecht bij ivan@elckerlyc.be