We missen jullie! Hou jullie sterk, leef veilig en blijf hoopvol.

2 apr 2020

Beste theaterliefhebber,

Al een tijd lang geen vrolijke nieuws meer vanuit THEATER ELCKERLYC omtrent nieuwe producties. Al een tijd lang zijn we alleen maar bezorgd dat iedereen die je lief is gezond is en mag blijven.

Het theater is voor iedereen die er werkt en komt één groot pretpark. Wij kunnen ons geen leven voorstellen zonder theater of zonder entertainment. 

Zelfs na meer dan 12 jaar staan wij nog steeds verwonderd te genieten wanneer een voorstelling van uit het niets tot leven komt. Helaas moeten wij het nu noodgedwongen stellen zonder onze passie, zonder ons dierbaar publiek en zonder applaus. 

Het enige applaus dat nu dagelijks weerklinkt is voor de mensen in de zorgsector, en terecht! Zij verdienen dit en zorgen er voor dat de gevreesde curve vlak blijft. Zodat zoveel mogelijk mensen gezond blijven en dat er een snelle heropleving kan komen van onze fantastische sector.

Gezellig samen zitten in het donkere theater dicht bij elkaar, en genieten van een voorstelling is voorlopig niet meer mogelijk. Het voorgordijn blijft tot in volle zomer gesloten! Voor eventjes maar, gelukkig niet voor altijd! 

We weten alleen niet wanneer het theater terug zal heropleven zoals weleer, maar dat het zal zegevieren en overleven is zeker! Dat hebben we nodig en daarvoor genieten wij allemaal veel te graag!

We zien er ontzettend naar uit om elkaar weer te mogen begroeten, in de zaal, vanop het podium of achteraf in de foyer want we missen jullie! Hou jullie sterk, leef veilig en blijf hoopvol geloven in betere tijden.

Dirk Van Vooren, Nico Warrinnier en alle medewerkers van THEATER ELCKERLYC.

Theater Elckerlyc gesloten - COVID-19

Bedankt!

Hierbij een overzicht van zeer hartverwarmende reacties die we hebben mogen ontvangen:

"Hou jullie ook sterk en uitstel is geen afstel! Dus jullie gaan ons zeker nog terug zien dat beloof ik.
-
C. K.
"Ook wij missen de gezelligheid van het theater!! Lachen of in spanning kijken met z'n allen naar een voorstelling!"
-
M. S.
"Bedankt voor de lieve woorden. Mijn vriendinnen en ik, wij missen ook de gezellige theateruitjes en zien ernaar uit dat iedereen er gezond door komt, al jullie publiek, medewerkers van A tot Z."
-
J. C.
"Wij zullen zeker wachten om jullie weer aan het werk te zien , zo een mooie spektakels dat Jullie ons bezorgen .
In deze rare tijden , verzorg Jullie goed en loop zeker geen risico's .
Want Jullie zijn een vrolijke ploeg die ons steeds weet onze bekommernissen te doen vergeten voor een paar uurtjes .
Wij zijn zeer blij dat er zo een ploeg mensen bestaat die zich volledig smijten voor hun publiek .
Hartelijke dank voor de reeds fantastische voorstellingen die Jullie al gebracht hebben.
Het ga Jullie goed en zorg goed voor elkaar , tot in de foyer volgend jaar daar zijn we zeker van.
Of wie weet nog eens deze winter met de prachtige winterrevue."
-
D. L.
"Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, de artsen en verpleging zorgen dan wel voor de fysieke kant van de tragedie maar we rekenen op jullie voor het herstel nadien van ons mentaal welbevinden, een lach en een traan zeggen ze dan, welnu de tranen hebben we gehad dus we rekenen op jullie om ons een lach te brengen ons iets te geven om naar uit te kijken."
-
M. B.
"Je kan er op rekenen dat als het voorgordijn opnieuw open gaat, we erbij zullen zijn! Veel sterkte voor elk van jullie in deze onzekere tijden!"
-
G. D. K.