Stany Crets strikt Anne De Baetzelier en Katja Retsin als headliners voor de Winterrevue 2018

6 okt 2018

Vanaf 14 december begint de vierde editie van de Winterrevue in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Voor deze uitgave wist regisseur Stany Crets twee bekende vrouwen te strikken om mee te spelen, namelijk Anne De Baetzelier en Katja Retsin.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de Winterrevue. Met een creatief dreamteam - waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen - kon een vierde editie niet uitblijven.

De Winterrevue is uitgegroeid naar méér dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Regisseur Stany Crets weet goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast, waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, namelijk Anne De Baetzelier en Katja Retsin.

Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken, samen met Katja en Ann, een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

Bron: Krant van West-Vlaanderen

Stany Crets strikt Anne De Baetzelier en Katja Retsin als headliners voor de Winterrevue 2018