Naaktkalender ‘Calender girls’ levert al ruim 16.000 euro op

17 mei 2023

Op het podium gaan ze elke voorstelling uit de kleren, maar ook in het echte leven poseerde de cast van ‘Calender girls’ voor een naaktkalender. Die leverde al een stevige som op voor de Stichting Tegen Kanker.

Calender girls

Onder meer actrice Ann Van den Broeck, die zelf de diagnose borstkanker kreeg en meter is van de Stichting, stond samen met haar collega’s Sandrine André, Greet Rouffaer, Veerle Malsschaert en Katja Retsin model voor de verjaardagskalender. Die wordt online en tijdens de voorstellingen – nog tot 1 juli in het Antwerpse Theater Elckerlyc – verkocht. Het productiehuis van James Cooke, Backstage Producties, schenkt de opbrengst integraal aan het goede doel. Momenteel staat de teller op 16.684 euro. “Ik ben iedereen heel dankbaar”, zegt Van den Broeck. “Het geld zal gebruikt worden voor onderzoek naar kankerbestrijding.”

“Ik ben blij dat we als producent mee dergelijke initiatieven kunnen ondersteunen”, zegt James Cooke. “Veel Vlamingen worden van dichtbij geconfronteerd met kanker. We zijn bijzonder trots dat we nu al zo’n mooi bedrag kunnen overhandigen.”

Bron: GVA