Katja Retsin en Anne De Baetzelier stralen op première WINTERREVUE ‘A Night @ The Movies’

23 dec 2018

Gisterenavond is in het Antwerpse Theater Elckerlyc de vierde Winterrevue met het thema ‘A Night @ The Movies’ in première gegaan. Traditiegetrouw werden pers en heel veel schoon volk op de rode loper uitgenodigd. Een bijzonder spannend moment voor showbizzcorryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin, die het beste van zichzelf gaven tijdens de spetterende show. 

Regisseur Stany Crets haalde ze volledig uit hun comfort zone waarbij de dames niet enkel werden ingezet als presentatrices maar evengoed als zangeressen, danseressen of actrices in een sketch. Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke zorgden opnieuw voor een indrukwekkende liveshow. Een feest voor oog en oor met een sterk ensemble en een schitterende liveband. Het werd dan ook een onvergetelijke voorstelling vol glamour, humor en verrassende wendingen.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de Winterrevue, met een creatief team waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen. Een vierde editie kon dus niet uitblijven. De Winterrevue is uitgegroeid tot een schitterende liveshow op scène. Ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling en de spontane meet & greet zorgen voor een portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter.

Bron: Het Laatste Nieuws

Katja Retsin en Anne De Baetzelier stralen op première Winterrevue ‘A Night @ The Movies’