James Cooke stelt in Antwerpen nieuw theaterproductiehuis voor met Dirk Van Vooren

6 jul 2022

James Cooke en Dirk Van Vooren hebben in Antwerpen hun nieuw theaterproductiehuis voorgesteld dat de naam “Backstage Producties” zal krijgen. Voorheen werkten de twee nog apart voor hun eigen productiehuis, maar ze zullen dus binnenkort samen in zee gaan. “We hebben elkaar nooit echt als concurrenten beschouwd”, vertelt James Cooke.

Het theaterproductiehuis “Uitgezonderd” van James Cooke en Bob Jennes zal ophouden te bestaan. Ook over het productiehuis “Theatertainment” van Dirk Van Vooren valt het doek. De twee gaan namelijk samenwerken om één groot theaterproductiehuis “Backstage Producties” te vormen.

BACKSTAGE PRODUCTIES
"De mensen zullen er niet veel van merken, want onze huidige producties zetten we zeker voort."
-
- James Cooke, oprichter van Uitgezonderd

“Wij kennen elkaar eigenlijk al jaren”, vertelt James Cooke van Uitgezonderd. "We hebben elkaar nooit echt als concurrenten beschouwd en werkten daardoor eerder samen. Nu gaan we dat dus ook in het echt doen.”

“Onze huidige productiehuizen gaan dus verdwijnen, maar daar zullen de mensen niet veel van merken. De huidige producties gaan we doorzetten en ook uitbreiden, want door samen te werken komen we tot nieuwe ideeën en betere inzichten”, aldus Cooke.

Bron: VRT