Ianthe Tavernier moet nog wat langer wachten op haar hoofdrol in Legally Blonde

11 mei 2020

BSO-producties is genoodzaakt de Vlaamse versie van de hitmusical Legally Blonde in het Zuiderpershuis in Antwerpen te verplaatsen naar een nieuwe speelperiode in seizoen 2021 én een nieuwe locatie, nl. Theater Elckerlyc te Antwerpen

Manu Jacobs (artistiek leider): ”Het succes van theater, van musical en dus ook van LEGALLY BLONDE is gebaseerd op het "samen beleven". U die als publiek samen iets beleeft dat onze cast op podium samen beleeft en vooral... wij allen die dat samen beleven. Vooraleer we terug samen kunnen beleven, moeten we daar zin in hebben en moet dat vooral in alle veiligheid kunnen gebeuren. Daarnaast hebben we een fantastische cast en crew voor u klaar staan, maar krijgen deze door de Coronacrisis helaas nu de kans niet om zich degelijk voor te bereiden. We nemen deze beslissing dan ook halvelings met spijt, maar tegelijk met héél veel "goesting" om u in september 2021 in Theater Elckerlyc te mogen verwelkomen!"Houd u gezond en gelukkig!"

Ianthe kijkt met plezier uit naar deze hoofdrol:"Ik heb ja gezegd tegen deze rol omdat ik het een fantastische musical en rol vind. Vooral de muziek spreekt me enorm aan: hele catchy songs! Op bepaalde puntjes herken ik mezelf in haar, zoals interesse in fashion bijvoorbeeld. Zij is wel nog een paar gradaties extremer daarin. Maar ik hou enorm van het vrolijke in haar karakter, want dat ben ik zelf ook wel. Als ik een quote zou moeten geven die helemaal bij Elle Woods past, dan is het deze: je leeft maar één keer en ik vind dat je alles uit het leven moet halen wat maar kan en dat je vooral jezelf moet blijven."