Gert Verhulst schrijft theaterstuk voor productiehuis van James Cooke

26 aug 2019

Gert Verhulst en James Cooke gaan een nieuwe samenwerking aan. Gert schreef een toneelstuk voor Uitgezonderd., het productiehuis van James. Het stuk, dat ‘Chateau Cupido’ heet, gaat in januari 2020 in première. Uitgezonderd. slaat voor de productie de handen in elkaar met Studio 100. 

‘Chateau Cupido’ is een romantische komedie van de hand van Gert. Het verhaal gaat over de populaire tv-presentator Jack, die een amoureuze escapade in zijn chalet in de Ardennen plant. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat zijn buurman ook amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet Cupido gaan de poppen aan het dansen. De regie is in handen van Stefan Maes. Wie deel uitmaakt van de cast, wordt later bekendgemaakt. De première vindt plaats in Theater Elckerlyc op 19 januari.

Het is niet de eerste keer dat boezemvrienden Gert en James de handen in elkaar slaan. Het duo is vooral bekend van hun samenwerking bij ‘Gert Late Night’ en de kerstvariant ‘Gert Last Year’. James speelde ook mee in enkele Studio 100-stukken.

Bron: Het Laatste Nieuws