Eindelijke weer een WINTERREVUE... En hij GAAT DOOR!

22 nov 2021

U heeft er eventjes op moeten wachten, maar deze winter is het weer zover… In Theater Elckerlyc (Antwerpen) beleeft u vanaf 3 december de gezelligste én plezantste avond van het jaar met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM. Special guest Ingeborg staat te popelen om u een spetterende show aan te bieden, samen met de vaste ploeg aan solisten. En die solisten… die hebben alvast een boodschap voor u!

Nieuws: WINTERREVUE - MADE IN BELGIUM gaat door

De WINTERREVUE gaat door, desondanks de maatregelen die we nog even moeten volgen: het tonen van een CST-ticket aan de inkom en het dragen van een mondmasker in het theater. Dat mondmasker mag u eventjes laten zakken terwijl u in uw heerlijke theaterstoel geniet van een drankje met uw gezelschap! Of wil u in het theater een tafeltje reserveren om met uw bubbel na te praten? Dan kan dat ook! Zo bieden wij u de garantie op een zorgeloze en ontspannen avondje uit!

De revue blijft een spektakel zoals u van ons gewend bent: veel ambiance, humor, muziek, dans, een schitterend ensemble en een live orkest onder leiding van Eric Melaerts. Tijd om elkaar terug te ontmoeten in het theater, met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM!