BV’s lachen met ‘‘t Schoon Verdiep’ op première

28 apr 2019

Gisterenavond ging in Antwerpen ‘‘t Schoon Verdiep’ in première. Een theaterstuk waarin de Antwerpse burgemeester een affaire heeft met de politiecommissaris. Met alle gevolgen vandien. En dat lokte heel wat bekend volk naar Theater Elckerlyc.

’t Schoon Verdiep speelt zich af in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de Burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken…

Ook heel wat bekend volk op de planken. En dan vooral uit de VTM-soap ‘Familie’. Zo spelen Roel Vanderstukken (de politiecommissaris van dienst), Jits Van Belle en Jan Van den Bosch mee in deze komedie. Daarnaast doen ook Manou Kersting, Karel Deruwe en Christophe Stienlet mee. Die laatste speelt trouwens een vrouw. De rol van de burgemeester is weggelegd voor An Nelissen. 

Bron: Het Laatste Nieuws

BV’s lachen met ‘‘t Schoon Verdiep’ op première