Advocaat Walter Damen speelt mee in ‘Assisen IV - De sterrenmoord’

12 mei 2022

Walter Damen gaat acteren. De advocaat heeft een rol te pakken in het toneelstuk ‘Assisen IV - De sterrenmoord’. Dat maakt productiehuis Uitgezonderd. bekend. 

In het toneelstuk zal Walter Damen de rol van procureur des konings spelen. “Voor mij was het een hele verrassing toen ik telefoon kreeg van James Cooke”, verduidelijkt de advocaat zijn keuze. “Ik heb er even over getwijfeld omdat ik natuurlijk geen echte acteur ben. Toen ik hoorde dat ik met allemaal toppers mocht samenwerken en er bovendien ook een dramaturg aanwezig zou zijn, was ik meteen helemaal overtuigd. Voor mij is dit een unieke kans. Het is duidelijk dat het bloed van de familie Damen kruipt waar het niet gaan kan en dat is dus op de planken.”

Ook Bieke Ilegems, Kim Van Oncen, Manou Kersting, Veerle Malschaert, Peter Thyssen en Tom Audenaert spelen mee in het interactieve toneelstuk. Daarin wordt culinair journalist Hubert Van Parijs dood aangetroffen in zijn huis. Uit de autopsie blijkt dat het om vergiftiging gaat. Onderzoek leidt naar chef Lucien Valcke, van het sterrenrestaurant Chez Lulu. 

‘Assisen IV - De sterrenmoord’, vanaf 17 juni t.e.m. 3 juli 2022 in Theater Elckerlyc