GEANNULEERD ! POCAHONTAS

GEANNULEERD

Belangrijke informatie over uw tickets van Pocahontas!

Beste theaterliefhebber,

Vooreerst van harte een gezond en gelukkig 2022 gewenst!

Wij moeten het jaar jammer genoeg met minder goed nieuws starten.

Door de onzekere situatie en voortdurend veranderende regels voor theater & cultuur, zijn wij genoodzaakt om onze nieuwste familiemusical voorlopig te annuleren.

De afgelopen weken waren te onzeker om het productieproces op te starten en de maatregelen die op dit moment van toepassing zijn laten ons niet toe om deze voorstelling te kunnen spelen.

Wij weten momenteel ook nog niet wanneer we deze productie alsnog in première kunnen laten gaan. Van zodra we hier meer nieuws over hebben, zullen we het uiteraard niet nalaten u als eerste te contacteren.

Om de verwerking van het teruggeven van de tickets vlot te laten verlopen, vragen we u om het formulier 'Tickets teruggeven' zo correct mogelijk in te vullen.

Wij hopen op een veilig en stabiel 2022 en zien u graag zo snel als het kan terug in het theater!


EEN nieuwe FAMILIEMUSICAL

Na het onwaarschijnlijke succes van Aladdin pakt Uitgezonderd opnieuw uit met een splinternieuwe familiemusical. Ook deze keer de gekende ingrediënten: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, veel humor en af en toe een traan. 

​Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…