GEANNULEERD ! CHATEAU CUPIDO

GEANNULEERD

Belangrijke informatie over uw tickets van Chateau Cupido!

Beste theaterliefhebber,

Vooreerst van harte een gezond en gelukkig 2022 gewenst!

Wij moeten het jaar jammer genoeg met minder goed nieuws starten. Door de onzekere situatie en voortdurend veranderende regels voor theater & cultuur, zijn wij genoodzaakt om de herneming van onze succesproductie Chateau Cupido te annuleren.

De afgelopen weken waren te onzeker om het productieproces op te starten en de maatregelen die op dit moment van toepassing zijn laten ons niet toe om deze voorstelling te kunnen spelen.

Wij weten momenteel ook nog niet of we op een later tijdstip deze productie alsnog kunnen programmeren omwille van de drukke agenda’s van de acteurs.

Om de verwerking van het teruggeven van de tickets vlot te laten verlopen, vragen we u om het formulier 'Tickets teruggeven' zo correct mogelijk in te vullen.

Wij hopen op een veilig en stabiel 2022 en zien u graag zo snel als het kan terug in het theater!


Na het overdonderd succes 2 jaar geleden, zijn Gert & James* terug met de hilarische komedie Chateau Cupido.

De populaire TV-presentator Jack plant een amoureuze escapade in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat zijn buurman ook amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet Chateau Cupido gaan de poppen aan het dansen.

* Karen Damen speelt in deze herneming jammer genoeg niet mee omdat het door haar drukke agenda niet combineerbaar was. Wie haar zal vervangen wordt later gecommuniceerd.