Judas TheaterProducties vzw presenteert

IEDEREEN BEROEMD 

Een nieuwe musical van Frank Van Laecke & Jelle Cleymans
Gebaseerd op de film van Dominique Deruddere
CAST: Peter Thyssen, Ianthe Tavernier, Nele Goossens, Joke Emmers, Sven De Ridder, Bert Verbeke, Steven Colombeen, Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits.

Boek uw tickets voor de voordeel-voorstelling van donderdag 7 MAART en betaal slechts € 20 per ticket.

Judas TheaterProducties bracht de afgelopen jaren fel gesmaakte musicals op de planken zoals "De Rozenoorlog", "Lelies", "Pauline & Paulette" en "Josephine B." "Iedereen Beroemd" wordt een Vlaamse musicalcreatie, gebaseerd op de gelauwerde film van Dominique Deruddere, geregisseerd en geschreven door Frank Van Laecke. Jelle Cleymans maakt zijn debuut als componist en tekstschrijver van een musical!

 HET VERHAAL

Jean Vereecken hoopt op beroemdheid en probeert zijn dromen te realiseren via de zangcarrière van zijn dochter Marva Vereecken. Wedstrijd na wedstrijd doen ze mee in de hoop een doorbraak te forceren. Marva is niet van de mooiste en is ook niet bijzonder toonvast, maar dat overziet Jean. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren.

Als bij toeval ontmoet hij het bekende popsterretje Debbie tijdens één van haar fietstochten en in een impuls ontvoert hij haar. Samen met zijn vriend Willy Van Outreve gebruikt hij het gegijzelde meisje om toegang te krijgen tot de media om zijn zelfgeschreven nummer "Lucky Manuelo", gezongen door zijn dochter Marva, in de hitparades te krijgen.

ACHTERGROND

"Iedereen Beroemd" is een Vlaams-Nederlandse film uit 2000, geregisseerd door Dominique Deruddere. De film werd in 2001 genomineerd voor een Oscar® als beste niet-Engelstalige film.

Het betekende de doorbraak voor Deruddere als regisseur en was het debuut van actrice Eva Van der Gught. Raymond van het Groenewoud schreef de song "Lucky Manuelo".

DE PRODUCTIE 

Regisseur en scenarist Frank Van Laecke fileert het kitscherige, oppervlakkige en misleidende wereldje van de derderangs zangwedstrijden tot op het bot. Een schrijnende en cynische ontmaskering.  Maar bovenal een ode aan de Liefde. Liefde als motor voor het wanhopig realiseren van het onmogelijke.  

De voorstelling duurt 2 x 1 uur 5 minuten met een pauze van 25 minuten.


Boek het VIP-arrangement

  • Beste plaatsen in de zaal
  • 2 consumpties naar keuze
  • Parking indien u parkeert in de INDIGO parking aan de nationale bank (gedurende 4u)
  • Vestiaire
  • Programmaboekje (per twee personen)


Foto's

Video's