Brandweerman Sam LIVE

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van VTM KZOOM, staat in juni nog één keer op het podium. Eerder dit jaar zorgden de voorstellingen in Hasselt, Gent en Antwerpen al voor volle zalen met uitbundige kinderen. Koop je nu tickets en grijp je kans om Brandweerman Sam voor de allerlaatste keer aan het werk te zien!

Brandweerman Sam redt het circus

Brandweerman Sam en zijn vrienden zijn de helden van de familievoorstelling: ‘Sam redt het circus’. “Commandant, dit is een echt noodgeval! Er is een tijger ontsnapt uit het circus!”

Sam kan dit natuurlijk niet alleen oplossen. Hij neemt Jenny, Commandant Staal en Elvis en mee op dit spannende avontuur. Natuurlijk is ook de ondeugende Norbert Puk mee om alles in de war te schoppen. Sam en zijn vrienden springen aan boord van brandweerwagen Jupiter en verrassen je met vrolijke muziek, dans en humor. Deze energieke voorstelling is bijzonder interactief en geschikt voor de ganse familie.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt iedereen uit om verkleed als brandweerman, brandweervrouw of circusartiest naar het theater te komen.

Meet & Greet

Na de voorstelling willen Sam en zijn vrienden je graag leren kennen. Kom je ook je Junior Cadetten diploma in ontvangst nemen?Foto's

Video's