Na het succes van ‘Doornroosje’ brengt Deep Bridge in de paasvakantie van 2019, een nieuwe sprookjesmusical naar Antwerpen, Gent & Hasselt. ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Helle Vanderheyden en Thomas Van Goethem

Het Verhaal 

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, poetsen, strijken en koken. Tot de koning op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins. De stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor.  Zij tovert Assepoester om met een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

Familyticket

Boek uw voordelig Familyticket*: 4 Prins- en prinsessenseats, inclusief 1 castalbum van Assepoester (op te halen op vertoon van uw tickets aan de merchandisebalie in Theater Elckerlyc).

*Familytickets zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of voordelen.Foto's

Video's