Veel voorstellingen zijn verplaatst door de coronacrisis, volg hier alle nieuws.

27 aug 2020

Theater Elckerlyc is gesloten sinds 13/03/2020 en zal tot nader order gesloten blijven. Op deze pagina zullen de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen worden medegedeeld. Zo houden we alle bezoekers op de hoogte van de verdere evolutie i.v.m. het bijwonen van evenementen naar aanleiding van het COVID-19.

 

UPDATE: 27 augustus 2020 om 11u26

Link om te delen: www.elckerlyc.be/coronavirus

Nieuws: COVID-19

Theater Elckerlyc is gesloten!

Uit zorg voor ons publiek en onze medewerkers schorten we alle voorstellingen van het huidige theaterseizoen in Theater Elckerlyc op. Er zijn ondertussen al nieuwe speeldata gevonden voor al de verschillende voorstellingen die nog op de planning stonden.

We nemen met alle ticketkopers nog contact op en verspreiden de nodige informatie via onze nieuwsbrief, website en social media. We volgen de situatie nauw gezet op en zijn in dialoog met onze producenten, overheid en andere betrokken organisaties i.v.m. het bijwonen van events.

U heeft tickets voor de komende voorstellingen?

Deze voorstellingen worden verplaatst naar een latere periode:

- ASSISEN III - DE WURGMOORD (MAART 2020 -> SEPTEMBER 2020 -> FEBRUARI 2021)
- KIEREWIET
- ROSA & MODEST
- MR. GAY BELGIUM
- JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN
- BUSREIS TINA - DE TINA TURNER MUSICAL
- BUMBA OP REIS
- WEEKEND COWBOYS
- DE SCOUTS FOREVER
- URBANUS, DE MUSICAL
- WINTERREVUE - 6de EDITIE

Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen op dezelfde plaatsen en dezelfde categorie. Je dient niets te ondernemen, wij doen het werk voor u.

Je krijgt automatisch de nieuwe tickets via e-mail of deze worden opnieuw opgestuurd per post (kijk ook de spambox of reclame map na).

Wat als deze nieuwe datum niet uitkomt?

Indien de nieuwe toegewezen speeldatum niet uitkomt in je agenda, dan verplaatsen we je tickets naar een andere datum in deze nieuwe speelperiode. Zo kan je toch nog genieten van deze geweldige voorstellingen. Indien je wenst om te boeken moet je beseffen dat we niet meer dezelfde plaatsen of dezelfde categorie kunnen voorzien.

Gelieve zelf contact op te nemen met Ticketbalie om deze verplaatsing van tickets aan te vragen.

Worden mijn tickets terugbetaald?

De aangekochte tickets die reeds betaald zijn worden NIET terugbetaald omdat de voorstellingen worden verplaatst en niet geannuleerd. 

Indien wij iedereen gaan terugbetalen, kunnen wij niet ontkennen dat dit het einde kan betekenen van onze werking door deze Coronacrisis. Om jullie graag de komende jaren nog van veel leuke en ontspannende voorstellingen te kunnen voorzien, hopen wij op de solidariteit van onze gasten, jullie bepalen mee of we kunnen overleven of niet. Alvast bedankt voor jullie begrip in deze moeilijke en onzekere tijden. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie binnenkort terug kunnen genieten van TOP voorstellingen in Theater Elckerlyc. 

Wij helpen je graag kosteloos om je tickets om te boeken naar een geschikte datum in de nieuwe vooropgestelde speelperiode. Gelieve zelf contact op te nemen met Ticketbalie om deze verplaatsing van tickets aan te vragen.

U heeft nog tickets voor toekomstige voorstellingen in Theater Elckerlyc?

Op dit moment hebben wij geen verdere informatie over hoe en wanneer het theater terug open zal gaan. Uiteraard staan wij in nauw contact met verschillende overheidsdiensten en onze producenten om tijdig de nodige beslissingen en maatregelen te treffen.

Op deze pagina - www.elckerlyc.be/coronavirus - gaan wij de nodige informatie over onze toekomst en het coronavirus te gepasten tijde communiceren.

Heeft u nog vragen over je bestelde tickets?

Neem contact op via e-mail, info@ticketbalie.be of bel 070/691.002*.

Wij zijn bereikbaar op maandag en donderdag tussen 10u00 en 14u00.

Onze diensten worden overstelpt met vragen en de vraag om tickets om te boeken. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te woord te staan maar de wachttijd kan oplopen aan de telefoon.
E-mails proberen wij binnen de 24u te beantwoorden (behalve in het weekend). Wij behandelen de binnengekomen aanvragen in chronologische volgorde.

Bedankt voor jullie begrip en iedereen zal tijdig geïnformeerd worden.

Meer informatie over het COVID-19 virus:

Heb je nog vragen?

Surf naar https://www.info-coronavirus.be/nl of bel 0800/14.689.